Bilreklame

Med en bilreklame kan du øge opmærksomheden omkring din virksomhed, mens du er på farten. Uanset om du er ude at køre eller om bilen holder parkeret, fanger et klistermærke opmærksomhed.

En bilreklame er et skilt eller et klistermærke til din bil. På bilreklamen kan du have dit logo, dit slogan eller dit virksomhedsnavn. Mulighederne er mange, og opmærksomhed er garanteret.

Hvad end du er bilist, cyklist eller fodgænger, der eksempelvis venter ved rødt lys, vil man lægge mærke til en bil med et klistermærke, da den vil skille sig ud fra mængden af ensfarvede biler i køen. Det samme gør sig gældende, hvis du holder parkeret sammen med en lang række andre biler. Her vil du også modtage opmærksomhed fra alle forbipasserende.

Uanset hvilken type virksomhed du har, virker du troværdig, når du ankommer til nye møder, arbejdsaftaler eller jobs i en firmabil med dit firmanavn eller logo på. Det giver et godt helhedsindtryk af dig og din virksomhed, og du udstråler professionalisme.

Synliggør dig selv

Bilreklamen er ideel for alle, der gerne vil vise, hvem de er, når de er ude at køre.

Er du murer, kan du reklamere for dig selv, mens du udfører arbejde hos en kunde. De andre beboere på villavejen samt forbipasserende kan ud fra bilreklamen på din firmabil se, hvem du er, og hvad du laver. De kan ikke undgå at registrere, at du er der.

Har du møder ude ved kunder til din virksomhed, er det essentielt med en bilreklame. Med dit logo eller firmanavn på siden af bilen udstråler du professionalisme. Din kunde er ikke i tvivl om, at du er ankommet, og du har dermed givet et godt indtryk fra start.

Måske er du makeupartist og vil gerne understrege for alle, du møder på din vej, at du kører ud til dine kunder – så kan en bilreklame med dit logo, navn eller virke også være oplagt. På den måde kan gæsterne til brylluppet eller tilskuerne til modeshowet se, hvem der har lagt makeuppen.

Bestem selv design, farver og størrelse

Vi kan producere en bilreklame lige efter dine ønsker. Du kan nemlig selv bestemme design, farver og størrelse.

Du har altså mulighed for at bestille alt fra et lille, ensfarvet CVR-nummer til et stort design med slogan, diverse farver og forskellige motiver. Alt er muligt, du skal blot uploade dit design som en PDF-fil under bestillingen.

Alt efter hvilket udtryk du ønsker på din bilreklame, har vi forskellige typer, du kan vælge.

Vores forskellige typer af bilreklamer

Vi producerer forskellige typer af bilreklamer. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet i et holdbart materiale, der selvfølgelig tåler sol, regn og sne. Fælles for dem alle er også, at de kan tilpasses efter din virksomhed. Hvad end du har brug for at få dit logo, firmanavn eller CVR-nummer på din bil, kan vi hjælpe dig.

Blandt vores udvalg finder du både magnetskilte og folieprint.

Figurskårede magnetskilte

Magnetskilte kan monteres på biler, køleskabe og de fleste overflader af jern og metal. Denne type skilt sidder bedst på lige eller let buede overflader. Denne type bilreklame kan du sætte alle steder på din bil, og den er perfekt til dit logo eller firmanavn.

At skiltet er figurskåret betyder, at du enten kan få et rundt eller et ovalt skilt.

Firkantede magnetskilte

Firkantede magnetskilte har de samme egenskaber som figurskårede magnetskilte; de klæber altså magnetisk til biler, whiteboards og alle overflader af jern og metal. Derudover kan de monteres på lige eller let buede overflader.

De firkantede magnetskilte har en firkantet form.

Ensfarvede figurskårede klistermærker

Denne type bilreklame fremstilles i langtidsholdbar folie, som kan forme sig efter bilen. Det er altså et klistermærke til din bil. Selvom folien kan holde længe, er den også let at fjerne igen.

De ensfarvede figurskårede klistermærker til biler er altså en bilreklame i én farve, som har form efter dets design. Der er altså ingen baggrund, men blot dit motiv i din valgte farve.

Figurskårede klistermærker med print

De figurskårede klistermærker med print produceres i langtidsholdbar folie, som kan forme sig efter buerne på din bil.

Her har du mulighed for at få et figurskåret klistermærke med alle regnbuens farver. Har du et logo med flere farver i, kan dette altså være den rette reklame til din bil. Da denne type reklame er figurskåret, har den samme form som dit design.

Firkantede klistermærker

Firkantede klistermærker kan bestilles i det motiv og de farver, du ønsker. Denne type bilreklame fremstilles i langtidsholdbar folie, ligesom de øvrige bilklistermærker.

Denne type bilreklame er firkantet, og er dit design ikke firkantet, får motivet altså en baggrund, som udfylder resten af firkantens form.

Få mest muligt ud af din bilreklame

Lige meget hvilket type bilreklame du vælger, er den produceret i høj kvalitet og til en god pris.

Vores bilreklamer er vedligeholdelsesfrie men tåler selvfølgelig bilvask. Derfor er det også en god investering i dit firma, da bilreklamen ikke kræver noget særligt, mens den fra første dag skaber værdi for dig.

For at sikre dig, at du får et godt og holdbart resultat, skal bilen vaskes og være helt ren før montering. På den måde får du det maksimale udbytte af den gode kvalitet.

Får du behov for at fjerne din bilreklame, måske for at skifte den ud, kan alle vores typer selvfølgelig fjernes igen uden at gøre skade på bilen. Du skal derfor ikke have bekymringer ved at montere et skilt eller et klistermærke på din bil.

Fandt du det, du søgte?

Hvis ikke du fandt det, du søgte, eller hvis der er opstået spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Så svarer vi grundigt på dine spørgsmål eller forespørgsler.

Har du derimod fundet lige netop den bilreklame, du skulle bruge, er der måske andre af vores produkter, der også kan have din interesse. Skab eksempelvis et gennemført helhedsindtryk af dig og din virksomhed ved at have visitkort med dig, når du er afsted i din firmabil. Generelt er vores tryksager nemme at have med sig på farten, og de kan altså hjælpe dig med at fremstå professionel.

Titel

Go to Top