Event & Messer

Vi kan fremstille produkter til dit kommende event eller til dine fremtidige messer. Skab et godt indtryk af dig og din virksomhed ved at have et flot og strømlinet udtryk i alle dine event- og messeartikler.

På messen præsenterer du dig for nye mulige kunder, som måske ser dig og din virksomhed for første gang. Derfor kan det have stor værdi for dig at have de rigtige produkter med, som på udseendet signaler lige præcis det, du ønsker. Til dine events kender deltagerne dig måske allerede, og her kan du via en flot og ensartet fremtoning blive set og genkendt.

Det første som kunder eller deltagere ser, når de møder dig på messen eller til et event, er dine omgivelser. Her er det vigtigt at vise, hvem man er, og hvad man kan tilbyde. Det kan du let gøre ved at medbringe de rigtige produkter til din stand.

Event- og messeprodukter til dit ønskede formål

Alle vores event- og messeprodukter kan anvendes til dit ønskede formål. Du kan både bestille mere eller mindre pladskrævende produkter, men fælles for dem alle er, at de kan synliggøre dig og din virksomhed og efterlade det indtryk, du ønsker forbipasserende og gæster skal have.

Du kan tilpasse vores produkter efter dine ønsker. Du kan nemlig ved størstedelen af vores produkter uploade en PDF-fil med dit ønskede design. På den måde bliver det muligt for dig at bestille et produkt med dit eget logo eller virksomhedsnavn.

Vores produkter til events og messer har forskellige valgmuligheder i forhold til størrelse, materiale og farve. Disse valgmuligheder kan du se under hvert enkelt produkt.

Vores store udvalg

Find det produkt, du skal bruge til dit næste event eller din næste messe blandt vores store udvalg. Her kan du både finde produkter, der kan hjælpe dig med at skabe opmærksomhed samt med at informere.

Roll-Up

Tag en roll-up med til dit næste event eller din næste messe. Har du en lille messestand, er roll-ups det ideelle produkt at have med. På den måde kan du skabe maksimal synlighed på et lille område.

Alle vores roll-ups kommer med en praktisk bæretaske, så du nemt kan have dem med på farten. Vi producerer tre forskellige typer: roll-up standard, roll-up lux og roll-up eco. Vores forskellige typer fremstilles af forskellige materialer, så du frit kan vælge den type, der passer til dit behov og de omgivelser, som produktet skal placeres i.

Du kan selv designe roll-ups. Du kan dermed få produceret roll-ups med dit logo, dit virksomhedsnavn eller med andre motiver. Få eksempelvis fremstillet et roll-up-system, der både viser dit logo samt relevante nøgleord fra dit firma. På den måde kan du vise, hvem I er, samtidig med at du informerer forbipasserende om, hvad I står for.

Reklametelte

Med reklametelte kan du skabe stor synlighed omkring dig og din virksomhed. Et reklametelt optager fysisk plads, og du kan dermed skabe dit eget rum på dit område. Reklameteltet kan både tages med på messe og til events.

Også her har du mulighed for selv at designe dit reklametelt. Det er op til dig, om du vil have et telt med dit logo, med dit navn eller med et motiv. Du kan vælge i mellem fire typer af reklametelte, nemlig reklametelt med fuld logo print 3X6 m, reklametelt med fuld logo print 3X4,5 m, reklametelt med fuld logo print 3X3 m og reklametelt med fuld logo print 2X3 m. Forskellen på vores forskellige typer består altså i deres størrelse.

Fælles for alle vores telte er, at du kan tilvælge ekstra sider på dit telt. Derudover kan du også tilvælge tilbehør som snor, pløkker og sandsække. Dermed kan du bestille en komplet og praktisk pakke, hvis du ønsker det.

Klikrammer

Med klikrammer kan du have særlige tilbud eller synlig information med dig på messe eller til event. Ved at indramme dit budskab med en fysisk ramme, kan du præsentere tilbud, information og reklamation på en flot og professionel måde.

Blandt vores udvalg af klikrammer finder du både rammer i forskellige størrelser og farver, og her i webshoppen kan du bestille alu klikramme (70X100), alu klikramme (50X70), farvet klikramme (70X100) og farvet klikramme (50X70). Uanset hvilken ramme der passer til dit formål, kan du indsætte lige præcis det indhold, du vil. Mangler du indhold til dine rammer, kan du finde inspiration i vores udvalg af tryksager, hvor vi eksempelvis kan hjælpe dig med at fremstille plakater.

Disk

Står du ofte oprejst, når du er ude på messer eller afsted til dine events, kan en disk måske have værdi for dig. Med en disk kan du skabe et naturligt centrum eller samlingssted for din stand.

En disk vil blive et oplagt mødested, hvor du kan tale med eventuelle kunder og besøgende, hvorfor det også vil give god mening at placere dine visitkort, flyers eller forskellige papirer på disken. Derved kan du hurtigt tilbyde de besøgende uddybende information om dig.

Du kan selv bestemme designet på din disk, så du har derfor mulighed for at få en disk med eksempelvis dit logo på. På den måde vil ingen forbipasserende være i tvivl om, hvem jeres virksomhed er.

Disken er en form for bord med lukkede sider, som er let at have med sig på farten, da den er sammenklappelig og nem at opsætte, hvor end du ønsker. Udover at være et praktisk redskab, giver en disk også et flot og professionelt indtryk.

Vægge

Ved at opstille vægge på dit område, kan du skabe et rum omkring dig. Derudover kan du med en væg fortælle forbipasserende eller besøgende, hvem du eller din virksomhed er. Du kan nemlig selv bestemme motivet på din væg.

En flot og informativ fritstående væg vil skabe opmærksomhed. Ved at få fremstillet en væg med dit logo, et særligt motiv eller et slogan, kan du skabe en gennemført og professionel stil, som vil give besøgende et godt indtryk af dig og din virksomhed.

Med en pop-up væg får du en praktisk løsning, som du nemt kan have med dig. Væggen er let og kan fås i forskellige længder. Derudover er den let at opsætte, og du skal derfor ikke bruge lang tid på at stille din stand op.

Mangler du information?

Har du nogle spørgsmål, eller mangler du information, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvis du på nuværende tidspunkt har fundet den rette løsning til din næste messe eller dit næste event, er der måske opstået et nyt behov for at få produceret visitkort, flyers eller plakater, som virksomheden kan have med sig. Her kan vi også være behjælpelig med at finde den løsning, der passer din virksomhed.

Titel

Go to Top