Klistermærker

Klistermærker er anvendelige i mange sammenhænge. Med et klistermærke på den rette placering kan du øge opmærksomhed omkring din virksomhed.

Vi producerer forskellige typer af klistermærker. De kan opsættes både udendørs og indendørs, de kan fås i forskellige materialer, og de kan bestilles i forskellige former, alt efter hvad du ønsker. Derudover kan de produceres med dit eget design, din egen tekst eller dit eget logo. Du har derfor mulighed for at få produceret lige præcis det produkt, du har brug for.

Du kan som sagt skabe opmærksomhed med et klistermærke. De er ideelle at opsætte på ensfarvede baggrunde eller gennemsigtige ruder, hvor de vil skille sig ud. På den måde fanger de let opmærksomheden hos de forbipasserende.

Da klistermærkerne kan produceres i forskellige typer af materialer, giver det forskellige muligheder i forhold til holdbarhed. Ønsker du at beholde dit produkt i mange år, kan du vælge at få fremstillet det i et yderst holdbart materiale. Ønsker du omvendt at bestille et klistermærke, som kun skal bruges i få måneder, kan du bestille det i et materiale, som er særdeles letaftageligt efter kort brug.

Design dit eget klistermærke

Ved at bestille et af vores klistermærker kan du selv bestemme design, farver og størrelse. Vi kan dog ikke fremstille produkter, der er mindre en 1,5 cm. Afhængig af hvilken type du vælger, kan du også tage forskellige valg i forhold til finish. Du bestemmer altså helt selv, hvordan klistermærket skal se ud, hvilket giver dig mulighed for at designe et produkt, der passer perfekt til dit udtænkte formål.

Du kan eksempelvis få lavet dit virksomhedsnavn eller logo til et klistermærke, som du kan sætte i indgangspartiet ved din virksomhed. Har du udsalg, og vil du gerne skilte tydeligt med det, kan du også få fremstillet klistermærker med særlige tilbud, som du kan sætte op på dine butiksvinduer. Hvis du har en større forretning, kan du få produceret klistermærker med dine produktkategorier, som du kan opsætte i forretningen for at gøre det lettere for dine kunder at finde, hvad de skal bruge.

Der er uendelige muligheder for klistermærkers anvendelse, og vi kan hjælpe dig med at fremstille lige netop det, du skal bruge.

Vores brede udvalg af klistermærker

Du kan skræddersy et klistermærke efter dine ønsker med vores brede udvalg af typer, farver og materialer. Søger du et noget til din facade, har du måske brug for et klistermærke i en stor størrelse. Hertil er det typisk en fordel, at det samtidig kan holde til al slags vejr: regn, sne, blæst og også sol for den sags skyld – hvilket vi nok skal sørge for. Skal du bruge klistermærker til dine butiksvinduer, er det måske afgørende, at de er letaftagelige.

Uanset dit behov, kan du finde en løsning blandt vores klistermærker og i den personlige service, vi udbyder.

Ensfarvede bogstaver og tal

Ønsker du et klistermærke med ensfarvede bogstaver og tal, har du her mulighed for at vælge blandt en lang række af farver. Derudover kan denne type bestilles både med blank og mat finish.

Et klistermærke med ensfarvede bogstaver og tal indeholder altid en for- og baggrund. Baggrunden er derfor firkantet med mindre du ønsker en let konturskæring. Hvis du tilvælger let konturskæring under bestillingen, kan vi fremstille et ovalt eller rundt klistermærke til dig, alt efter hvad du ønsker.

Skal du bruge et enkelt design, er dette ensfarvede klistermærke af folie måske den rette løsning for dig.

Ensfarvede figurskårede klistermærker

Ensfarvede figurskårede klistermærker giver dig de samme muligheder som klistermærket med ensfarvede bogstaver og tal gør. Her kan du altså også frit vælge farve og finish. Det figurskårede klistermærke adskiller sig fra et firkantet ved, at det ikke har nogen baggrund. Bestiller man dette produkt, får det form af det design, man har valgt.

Hvis du ønsker et klistermærke med et enkelt udtryk, som ingen baggrund har, kan du altså vælge dette.

Figurskåret print

Med figurskåret print har du endnu flere muligheder, når du vælger farve og materiale. Her kan dit motiv indeholde flere forskellige farver, og du kan vælge mellem materialerne folieprint, kampagnefolie, standardfolie og sandblæst folie. Alt efter hvilken type folie du vælger, er der forskellige muligheder for finish, coating og slidstyrke. Det er muligt at vælge folier med blank eller mat finish, med eller uden UV coating og med forskellige grader af slidstyrke.

Da dette klistermærke er figurskåret, er der ingen ramme bag. Klistermærkets form afhænger altså af motivets udformning.

Firkantet print

Du har de samme muligheder med et firkantet print, som du har med et figurskåret print. Med dette klistermærke har du altså også mulighed for at vælge flere farver til dit motiv. Du kan vælge mellem folietyperne: folieprint, kampagnefolie, standardfolie og sandblæst folie. Derudover er det også muligt at vælge blank eller mat finish, UV coating samt forskellige grader af slidstyrke.

Dette klistermærke kan du altså også skræddersy efter dine præferencer. Det der adskiller et firkantet print fra et figurskåret print er, at dette klistermærke har en baggrund.

Når du monterer dit klistermærke

Alle vores klistermærker er produceret i højeste kvalitet, men vi anbefaler stadig, at du følger vores gode råd, når du monterer dit klistermærke, for at få det bedst mulige resultat.

Materialerne klistrer bedst til jævne og glatte overflader, hvorfor du opnår det flotteste resultat ved at vælge den rette overflade og placering til dit klistermærke. Derudover skal du rengøre overfladen, som klistermærket skal sidde på, før du monterer det.

For at få størst udbytte af produkternes høje kvalitet, skal du vælge det rette materiale til dit klistermærke, alt efter hvor det skal opsættes. Overvej derfor grundigt, om dit klistermærke skal monteres indenfor eller udenfor, om det skal sidde på et vindue eller om det skal have en placering, hvor der er større risiko for slid end andre steder.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, eller har du en særlig forespørgsel, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Har du ikke fundet det produkt, som du ledte efter, har vi også andre løsninger.

Var det en bilreklame, du ledte efter, kan du tage et kig på vores udvalg af skilte og klistermærker til din bil. Var det ikke klistermærker med motiver, tekst eller logo, du skulle bruge, er det måske nærmere vores selvklæbende folier, du skal se på. Søgte du efter et klistermærke, du kan bruge på dit gulv, kan du også se på vores gulvreklamer.

Titel

Go to Top