Selvklæbende Folier

Selvklæbende folier kan anvendes på langt de fleste overflader. Det kan fungere som et tidsbesparende alternativ til maling, da det er let at sætte folien op. Folierne er selvklæbende, så du skal hverken bruge lim eller tapetklister til opsætningen.

Du kan få selvklæbende folier i mange forskellige farver. Vores farvede folier er gennemfarvede, hvilket betyder, at folien har samme farve på både for- og bagside. Monterer man farvet folie på glas, eksempelvis en rude, kan farven altså ses på begge sider af glasset. Her på siden finder du også folier med forskellig finish. Derfor har du mulighed for at finde netop den folie og farve, som du skal bruge.

Da de selvklæbende folier kan bruges på mange forskellige overflader, er der uendelige muligheder for anvendelsen af dem. De kan blandt andet monteres på facader, døre og vinduer. Derudover er folierne også ideelle at bruge, hvis du vil give nyt liv til møbler, kasser eller andet inventar. Selvklæbende folie kan altså være både praktisk og dekorativt.

Find netop den folie, du skal bruge

Tag et kig på vores forskellige selvklæbende folier, og find netop den folie, du skal bruge.

Der findes forskellige typer af folie, og her på siden har vi tre forskellige typer: mat folie, blank folie og frosted folie. De farvede folier og den massive frostede folie kan bestilles i metermål, mens de mønstrede frostede folier kommer i bestemte størrelser. Størrelserne på disse vil fremgå ved den enkelte folie. Skal du bruge et længere mål, skal du blot bestille flere enheder. Folien kan skæres til med en skarp hobbykniv.

Mat Folie

Mat folie kan bestilles i mange forskellige farver, og du har frit valg blandt vores brede udvalg. Da folien er mat, vil der i denne type ikke være nogen særlig refleksion af lys. Det matte look kan se eksklusivt og professionelt ud og kan anvendes til flere formål. Den matte folie er gennemfarvet, hvilket vil sige, at folien har samme farve på begge sider.

Denne type folie er holdbar og slidstærk – og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Med den matte folie har du mange muligheder. Du kan eksempelvis montere den på butiksfacader, i indgangspartier eller på døre og derved få en flot, mat finish. Den matte folie kan også anvendes til dekoration af inventar.

Mat folie bestilles i metermål.

Blank Folie

Blank folie findes også i adskillige farver, som du frit kan vælge imellem. Ligesom den matte folie er den blanke folie også gennemfarvet; den har altså samme farve på begge sider af folien. Den blanke folie har en blank og skinnende overflade, og der vil være et let genskin fra lys i denne type af folie.

Den blanke folies høje kvalitet betyder, at også denne folie er langtidsholdbar og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Også med den blanke folie har du mange anvendelsesmuligheder. Alt kan få en glat og blank overflade, og den blanke finish kan fange opmærksomhed, når lys rammer folien, hvilket kan passe til forskellige formål. Den kan for eksempel anvendes på skabslåger, på vinduer eller på møbler.

Blank folie bestilles i metermål.

Frosted Folie

Frosted folie har et sandblæst look og virker matterende. Det fås både som massiv frosted folie og i mange forskellige mønstre. Det er derfor muligt at finde netop den løsning, der passer dig. Den massive frostede folie bestilles i metermål, mens de mønstrede frostede folier har bestemte størrelser. Skal du bruge mere end den angivne størrelse, bestilles flere enheder.

Denne type folie er langtidsholdbar og kan også opsættes både indenfor og udenfor.

Frosted folie opsættes ofte som afskærmning. Dets matterende effekt kan sløre materialet, det er opsat på. Monteres folien på glas, kan man ikke længere se gennem glasset, mens der stadig kan komme lys igennem. Folien er altså ideel til at afskærme kontoret til at mattere ruder ind til lagerrummet eller blot som dekoration af glasvægge eller facader.

Den massive frostede folie anvendes oftest til komplet afskærmning, mens de mønstrede folier kan benyttes til delvis afskærmning samtidig med, at de er dekorative.

Nemt, praktisk og dekorativt

Selvklæbende folie er både nemt, praktisk og dekorativt. Den nemme opsætning af folien betyder, at du hurtigt kan ændre udseendet på eksempelvis arbejdspladsen – folien kan både opsættes i butik, på kontoret eller sågar i kantinen. Du kan både anvende de farvede folier og den matterede folie til afskærming, mens alle typer af folier også kan være dekorative.

Folierne er praktiske, fordi de er lette at rengøre. Da alle folierne kan opsættes både ude og inde, tåler de alle vand. Derudover er folier en praktisk løsning, fordi de er langtidsholdbare, samtidig med at de også kan tages ned igen. Også her er folier en mere tidsbesparende løsning end eksempelvis maling, da folierne blot kan fjernes, hvis du ikke længere ønsker dem.

Du har selvfølgelig også mulighed for at bruge folierne kreativt. Folierne kan skæres til med en skarp hobbykniv, og du kan derfor selv skræddersy dine kreative designs. Har du brug for et professionelt design, eller har du måske et logo, du gerne vil have på en overflade, kan du tage et kig på vores klistermærker.

Søger du noget mere dekorativt, eksempelvis til dine vægge på kontoret eller til et venteværelse, kan du også bestille wallstickers i webshoppen.

Montering af selvklæbende folie

Det er let at montere selvklæbende folie. Du har ikke brug for en lang række af redskaber, men det er en fordel at bruge en skraber til montering. Under bestillingen af folie kan du tilføje en skraber til din kurv, hvis ikke du har en i forvejen.

Før du monterer folien, skal du rengøre den overflade, det skal klæbe på. Når overfladen er helt ren, afmonteres beskyttelseslaget på bagsiden af folien. Start med at løsne beskyttelseslaget i et af hjørnerne, og placer derefter folien på den ønskede overflade. Når du har placeret folien på det ønskede sted, trækker du langsomt resten af beskyttelseslaget af, mens du bruger en skraber til at glatte det ud og fjerne eventuelle luftbobler.

Hvis der efter montering af frosted folie er luftbobler under folien, kan disse fjernes ved brug af en skarp hobbykniv. Prik blot et lille hul i folien, og glat ud med din skraber.

Mangler du information?

Mangler du noget information, eller har du nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Var det ikke selvklæbende folier, du søgte, men måske nærmere noget mere dekorativt til dine vægge, kan du tage et kig på vores vægdeko/wallart eller vores plakater. Her kan du bestille vægdekorationer med dit eget personlige design eller logo.

Titel

Go to Top