Skilte

Skilte er et af de vigtigste redskaber, du kan gøre brug af i forhold til synlighed. Lige meget om du driver en stor virksomhed eller er ejer af en lille butik, er det essentielt at have et skilt, der fortæller, hvem du er.

Alle seriøse virksomheder, butikker og institutioner har skilte, der viser, hvad de hedder, eller hvad de laver. Har du eget firma, men har du ikke noget skilt, kan du altså hurtigt både forbedre din synlighed og komme til at fremstå mere professionel ved at anskaffe dig et.

Der findes skilte til rigtig mange forskellige formål, hvilket også siger noget om, hvor godt et redskab det er. Den store fabrik har ofte et stort skilt på fronten af bygningen, caféen vil sandsynligvis have et menukort stående på gaden, og byggepladsen vil typisk via et skilt fortælle dig, hvem der er i gang med at udføre arbejde på byggegrunden. Dermed kan man med skilte både fange opmærksomhed, vække interesse og informere.

Da der er så mange forskellige formål med skilte, producerer vi selvfølgelig nogle til enhver lejlighed.

Vores brede udvalg af skilte

Tag et kig på vores brede udvalg af skilte, og find netop det, du skal bruge. Med vores produkter har du forskellige muligheder for at tilpasse det til dine ønsker. Du kan tage flere valg i forhold til størrelse, farve og motiv. Derudover kan du også bestille vores skilte i forskellige materialer, alt efter om det skal bruges udenfor eller indenfor.

Vores skilte produceres udelukkende i materialer af høj kvalitet, hvorfor du kan være sikker på at få et holdbart produkt. Materialernes høje kvalitet, din frihed til at skræddersy udseendet efter dine præferencer samt vores gode priser – er alt sammen en del af vores forsøg på at give dig det bedst mulige resultat.

Vi har tre overordnede kategorier af skilte, som alle indeholder flere muligheder, nemlig gadeskilte, byggepladsskilte og skilteplader. Du har således stor mulighed for at finde det produkt, du mangler.

Gadeskilte

Gadeskilte er dem, du ofte ser i gadebilledet. De står på jorden og kan anvendes i forskellige sammenhænge.

Har du en frisørsalon, kan du med et gadeskilt informere forbipasserende om dine åbningstider eller priser. På samme måde kan et gadeskilt være nyttigt, hvis du vil vise dit menukort frem for mulige gæster i din restaurant. Har du en virksomhed, som har en placering, der ikke er så nem at finde frem til, kan du også gøre opmærksom på din virksomhed med et gadeskilt med dit virksomhedsnavn eller logo på.

Du kan i webshoppen vælge mellem fem forskellige typer: gadeskilt Wind-Sign, gadeskilt budget, gadeskilt standard, gadeskilt standard med logoplade og gadeskilt curve. De sidste fire nævnte er alle versioner af de klassiske A-skilte.

Fælles for alle typer af gadeskilte er, at de kan bestilles i forskellige størrelser. Derudover er de klar til brug, når du har indsat dit ønskede indhold. Bemærk at du med denne type bestiller et produkt uden indhold. Du kan derfor selv indsætte dit menukort, dine åbningstider eller din plakat med logo. Mangler du indhold, kan du se på vores store udvalg af tryksager, hvor du blandt andet vil finde forskellige typer af plakater.

Byggepladsskilte

Byggepladsskilte er skilte, som nedsættes i jorden, og de kan selvsagt anvendes på byggepladser, men de har også andre anvendelsesmuligheder.

Denne type kan eksempelvis også anvendes af ejendomsmæglere, da de er lette at placere. Du kan også designe dit eget reklameskilt, som kan nedsættes på din ønskede placering.

Med et byggepladsskilt kan du fortælle forbipasserende, hvem der udfører arbejdet på grunden. Opsætter du et skilt på den byggeplads, du arbejder på, er det ikke kun god eksponering for dig, men det er også ifølge reglerne for skiltning på byggepladser. Du skal nemlig oplyse dit virksomhedsnavn og CVR-nummer, hvis du udfører arbejde på en privat grund.

Vi har forskellige kategorier inden for byggepladsskilte, nemlig byggepladsskilt XXL, byggepladsskilt 60 X 100 og byggepladsskilt 30 X 60. Forskellen på denne type skilte består altså i størrelsen. Under bestilling af alle typerne kan du uploade en PDF-fil med dit ønskede motiv eller din ønskede skrift.

Vores byggepladsskilte giver dig mulighed for at bestille lige netop det produkt, du skal bruge, da du både kan bestille små og helt store skilte med dit ønskede design.

Skilteplader

Skilteplader er den type af skilte, der tilbyder flest anvendelsesmuligheder. Her har du mulighed for at skræddersy et skilt til lige netop dit formål. Derudover er det også muligt at opsætte dem mange forskellige steder.

Denne type kan du selv bestemme designet på. Du kan altså bestille et skilt med dit virksomhedsnavn, dit logo eller måske et særligt motiv. Upload blot dit design i PDF-format under bestilling.

Du kan bestille skilteplader med forskellig finish, alt efter hvor du ønsker at opsætte det. Dermed kan du både få produceret skilte til indendørs og udendørs brug. Ved bestilling kan du vælge mellem skilteplader af alu og skilteplader af skum.

Med en skilteplade kan du få produceret et stort facadeskilt til din virksomhed. Dermed vil ingen være i tvivl om, hvem der holder til i bygningen, og du slår tilmed virksomheden fast som en seriøs forretning.

Du kan også bestille skilte, der er informative. Opsæt eksempelvis information i kontorfællesskabet, så besøgende eller kunder let kan finde vej til den rigtige lokation. På den måde undgår du forvirring, og du sikrer, at de besøgende får en god og gnidningsfri oplevelse med din virksomhed.

Har du en forretning, kan du få fremstillet skilte til forsiden af din bygning, hvor eventuelle kunder vil komme forbi. Dermed kan du vise alle, hvad du sælger.

Skilteplader kan også anvendes som reklameskilte i bybilledet. På den måde kan du altså designe dit eget reklameskilt, som kan opsættes hvor som helst.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere, kan du kontakte os her.

Har du en nystartet virksomhed, og har du nu besluttet dig for at bestille dit nye facadeskilt? Så vil du muligvis også finde nogle af vores andre produkter nyttige, eksempelvis vores visitkort, reklameflag eller måske en bilreklame til firmabilen.

Var det ikke nogle af disse typer af skilte, du ledte efter, men måske nærmere noget der kan fange opmærksomhed til din næste messe? Så kan du tage et kig på vores udvalg af materialer til event og messer.

Titel

Go to Top