Beachflag, Fjer

860,00 Kr.

Bemærk at de angivne størrelser er selve flagets størrelse, den samlede højde på hele flaget varierer alt efter hvilken fod der tilvælges.

Vælg mellem flere forskellige fødder til flagene – Find designskabeloner til beachflag her

Leveringstid: 6-8 hverdage

(maks filstørrelse 1 GB)

Brug for grafisk assistance eller hjælp?

Kategori:

Beskrivelse

Beachflag bringer dit budskab ned i dine kunders øjenhøjde såvel ude som inde. Beachflag kan bruges både ude og inde og du kan vælge mellem 3 modeller i 3 størrelser og samtidig kan du vælge om hvilken type fod dit beachflag skal fastgøres i. Fastgørelsen af beachflaget kan gøres på flere måder. Du kan vælge mellem skruefod (kraftig skruefod til sand eller græs), krydsfod (anvendes oftest til indendørs brug), jordspyd (jernspyd til at stikke ned i græs eller jord), firkantet stålfod (stålplade med beslag til fastgørelse af flagstang) eller en vandtank som mest minder om en parasolfod. Foden til flaget vælges ud fra hvor flaget skal anvendes.

Vores billige beachflag er robuste og tåler en del vind, dog anbefaler vi at flagene nedtages når der er kraftig vind eller kraftige vindstød. Beachflag er super gode til at skabe opmærksomhed, blandt andet til kampagner men også som længerevarende reklamesøjler. Det er let at opstille beachflag. Stængerne samles, flaget køres på stangen og strammes op, stangen sættes i foden, klar til at skabe opmærksomhed.

Vi producerer vores beachflag på traditionelt flagstof eller på perforeret flagstof, også kaldet MESH

Vigtigt er at beachflag ikke bliver fyldt op med tekst, ”keep it simple” det er den bedste løsning når der skal designes beachflag.

Produktet er brandhæmmende og B1 godkendt og dermed også godkendt til anvendelse på messer og andre indendørsarrangementer.

Titel

Go to Top