Firkantet print

225,00 Kr. - 2.000,00 Kr. / m2

Leveringstid: 3-5 hverdage

Total Areal (m2)
Product Price

(maks filstørrelse 1 GB)

Brug for grafisk assistance eller hjælp?

Kategori:

Beskrivelse

Angiv det samlede areal på dit design og vælg blandt vores standard folier enten med eller uden UV-coating – så har du din pris med få klik. – det er nemt!

Bemærk at figurskårede klistermærker leveres uden baggrund, således det kun er motivet som vil stå tilbage på emnet hvorimod baggrunden er blivende når der er tale om et firkantet klistermærke.

Brug et par minutter på at gennemlæse nedenstående for at sikre at du vælger den rigtige folieløsning til din opgave.

Folieprint

Klistermærker produceret i storformatprint øger synligheden i bybilledet. Klistermærkerne kan påklæbes glas og andre glatte overflader. Vi producerer klistermærker i alle størrelser, dog anbefaler vi ikke større stykker end 132 cm x 500 cm i et stykke for at kunne styre folien under monteringen. Ønsker du foliedekoration i større format opdeler vi og laver overlap på én centimeter, på den måde kan selv store glasfacader dekoreres med et stort flot motiv.

Vi producerer klistermærker i forskellige kvaliteter alt efter hvor lang tid foliedekorationen forventes at skulle holde. Vi producerer også printfolie til biler hvor det vil være muligt at skabe et helt unikt design, denne typer folie produceres også i baner som gør monteringen lettere. Vi tilbyder en let konturskæring, dvs. cirkel, oval mv., husk at gøre opmærksom herpå i bestillingen under bemærkninger. Er man selv lidt kvik med en kniv, kan folien konturskæres efter monteringen.

Kampagne folie

Vores kampagne folie er et klistermærke der ved udendørs brug primært kun bør bruges til kortvarige dekorationer, hvor vi anbefaler klistermærket kun skal sidde i et halv års tid.
Kampagne folien holder fint udendørs men efter ca. 6 mdr. vil klistermærket begynde at falme og alt efter placering kan begynde at slippe overfladen. Vores kampagne folie produceres på et materiale som er lettere aftageligt end normale permanente folietyper, hvilket betyder at afmonteringen dermed gøres lettere.

Standard folie

Et godt kvalitets klistermærke, som kan anvendes til de fleste plane glatte overflader både inde og ude.
Vores standardfolie klæber bedre og har længere levetid end kampagnefolien. Ønsker man at have folien siddende over flere år anbefaler vi endvidere at tilvælge coating af folien, således folien bliver UV beskyttet og mere ridsefast, hvilket gør at klistermærket ser flot ud i mange år.
Udendørs holdbarhed: Uden coating ca. 2 år med coating 5-7 år ofte mere.

Både vores kampagnefolie og standardfolien kan anvendes til eksempelvis bilstreamers eller som gulvreklame, her er det vigtigt at tilvælge coating til gulv for at opnå optimal levetid og samtidig en mere skridsikker i forhold til klistermærker uden gulvcoating.

Ønsker du at anvende folien til bilreklame anbefaler vi den type klistermærke som er specielt udviklet til dette formål – Tjek klistermærker til bil her.

Sandblæst folie

Sandblæst/matteret folie med print velegnet til dekorationer af glas hvor man ønsker lysgennemtrængning uden at man kan se direkte gennem folien. Ønsker man at have folien siddende over flere år anbefaler vi at tilvælge coating af folien, således folien bliver UV beskyttet og ridsefast, hvilket gør at klistermærket ser flot ud i flere år. Skal dekorationen sidde indvendig i eksempelvis et kontormiljø behøver man ikke tænke på UV-beskyttelse.
Udendørs holdbarhed: Uden coating 2-3 år med coating 5-7 år

Titel

Go to Top