Skilteplader – Alu (3 mm.)

420,00 Kr. - 2.640,00 Kr. / m2

Leveringstid: 6-8 hverdage

Total Areal (m2)
Product Price

(maks filstørrelse 1 GB)

Brug for grafisk assistance eller hjælp?

Kategori:

Beskrivelse

Vores traditionelle skilte kan anvendes til utallige formål. Skiltene er vejrbestandige og perfekte til udendørs brug i det til tider hårde skandinaviske klima. Skiltene produceres som print, hvilket gør det muligt at lave billeder eller specielle baggrunde som kan få din facade, messestand mv. til at ændre markant udtryk.

Denne type skilte kan anvendes som oversigtsskilte, facadeskilte, vejskilte, infotavler, bandeskilte, henvisningsskilte, byggeskilte i lille eller storformat, det er kun fantasien der sætter grænser.

Alu-sandwichpladen anbefaler vi at bruge udendørs til mere hårdføre opgaver som facadeskilte eller som eksempelvis byggeskilte.

Efterfølgende vælges om skiltene skal fremstå matte eller blanke og om skiltene skal anvendes kortvarigt eller længerevarende. Skiltene er som standard ikke coatede, vi anbefaler at coate skiltene såfremt skiltene skal holde udendørs i mere end et par år og dermed være mere modstandsdygtig over for UV-stråler og ridser.

Alle materialer vi anvender til vores skilte er af højeste kvalitet og vores lidt gammeldags produktionsmetode gør at dit design kommer til at fremstå helt skarpt og med super god holdbarhed.

Bemærk at ved skilte større end 150×305 cm vil skiltet blive opdelt i flere stykker.

Titel

Go to Top