Visitkort

From 250,00 Kr.

Leveringstid: 8-10 hverdage

(maks filstørrelse 1 GB)

Brug for grafisk assistance eller hjælp?

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Selvom vi i dag kan gemme informationer på telefoner mv. så skal det klassiske visitkort ikke undervurderes. Visitkort er en af de vigtigste værktøjer du skal bruge i din markedsføring. Visitkort bør være en fast del af det udstyr du bruger når du er ude af huset. Selv når du har fri er det en god idé at have visitkort på dig, man ved jo aldrig hvem man lige møder som du måske kan hjælpe eller måske en som kan hjælpe dig eller en i dit netværk.

Vores visitkort er produceret i 350g papir i standard størrelsen 85 x 55 mm, trykt på enten kun den ene side 4+0 eller begge sider 4+4. Du kan frit vælge mellem glittet eller mat udseende, langt størstedelen af de visitkort vi producerer er glittet.

Vores erfaring er at det bedste udtryk på et visitkort er simpelt udtryk og med let læselig tekst, vær opmærksom på ikke at fylde visitkortet med informationer som er sekundære, vælg altid de vigtigste informationer, så får du klart det bedste resultat.

VIGTIGT! – når du designer tryksager skal du holde minimum 1,5 mm afstand fra skærekanten da tilskæringen kan variere en smule. Vær derfor opmærksom på at du ikke har vigtige informationer for tæt på skærekanten.

Du bedes lave dine designs i PDF format i præcis angivne mål for det enkelte format og tillægge 2 mm på alle sider til beskæring og samtidig undlade standard skæremærker eller anden form for rammer.

Yderligere information

Størrelse

85×55 mm

Farver

4+0 (tryk på en side), 4+4 (tryk på begge sider)

Papirtype

Mat, Glittet

Antal

250 stk., 500 stk., 1000 stk., 2500 stk., 5000 stk.

Titel

Go to Top