Wallstickers

125,00 Kr. - 800,00 Kr. / m2

Leveringstid: 6-8 hverdage

Total Areal (m2)
Product Price

(maks filstørrelse 1 GB)

Brug for grafisk assistance eller hjælp?

Kategori:

Beskrivelse

Wallsticker

En wallsticker gør det muligt at ændre udseendet på ethvert rum. En wallsticker er et klistermærke, som du kan sætte op på din væg eller på andre jævne overflader.

Med dette klistermærke til væg er du fri for søm og skruer, da et klistermærke selvsagt klistrer til en overflade, og du kan derfor sætte din vægdekoration direkte op på væggen. Vores wallstickers er både nemme at sætte op og tage ned, hvilket gør dem til en rigtig god og anvendelig form for dekoration. Det er også en kreativ måde at dekorere på, da det giver et andet udtryk end for eksempel billeder eller plakater. Et klistermærke, som er sat direkte op på væggen, bliver en fuldstændigt integreret del af rummet.

Du kan få mange forskellige variationer af wallstickers, du kan nemlig selv designe din vægdekoration. På den måde er du sikret, at du får netop det, du ønsker. Om det er en tegning, et citat eller et logo, kan vi klare det for dig. Du kan altså få lavet dit personlige, kreative design eller dit firmas logo til vægklistermærker ved at uploade dit trykklare motiv her i webshoppen. Har du ikke selv et design, men måske en god idé, kan du også gøre brug af vores grafiker, hvis du ønsker et unikt og helt nyt design.

Kvaliteten af vores vægklistermærker

Kvaliteten af vores vægklistermærker er helt i top. Med vores høje kvalitet og gode priser, går det hele op i en højere enhed. Vores wallstickers er udviklet i et mat materiale, og er derfor et mat klistermærke. Den matte finish giver et flot resultat og et professionelt udseende, som passer ind i enhver sammenhæng.

Det holdbare materiale, som vores wallstickers er fremstillet i, sikrer, at du har glæde af din vægdekoration i lang tid. Vægklistermærker er dog også nemme at tage ned igen og kan fjernes uden at gøre skade på væggen. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan skifte din vægdekoration ud, hvis dit firma eksempelvis får nyt logo, eller hvis du ønsker et andet design.

Vi anbefaler, at du sætter vægklistermærker på en glat overflade. Jo glattere overfladen er, jo bedre bliver resultatet. På den måde får du mest ud af klistermærkets gode kvalitet.

Til butik, kontor eller venteværelse

Der er som sagt mange anvendelsesmuligheder af en wallsticker, hvad end det er til butik, kontor eller venteværelse. Du kan inspirere til professionalisme eller skabe en bestemt stemning, alt efter hvad du ønsker.

En wallsticker kan anvendes til professionelle formål. Har du en virksomhed, er det oplagt at få lavet virksomhedens logo som wallsticker. På den måde kan logoet fungere som en integreret del af rummet, når det er placeret direkte på væggen.

Skab en god og inspirerende stemning i din butik med en vægdekoration. Sælger du tøj, og kunne du godt tænke dig at pryde væggene i din forretning med citater som “I don’t do fashion, I am fashion”? Så er et vægklistermærke en sjov og dekorativ løsning.

Vil du gerne inspirere de ansatte i din virksomhed, ved at minde dem om jeres vision, hver gang de møder ind på kontoret? Du kan skabe liv på kontoret ved at have en opmuntrende vægdekoration.

Måske har du en pasningsordning og vil gerne lave et hyggeligt børnerum med sjove tegninger og figurer. Farvestrålende figurer af dyr kan give anledning til smil og samtaler med børnene om dyrenes navne og lyde. Med et vægklistermærke undgår du skarpe genstande, som eventuelt kan falde ned eller gå i stykker, og dermed vil ingen nysgerrige børnefingre kunne skære sig på noget.

Et vægklistermærke kan også løfte stemningen i et venteværelse, hvor de ventende typisk vil sidde og se sig omkring – nogle gange i lang tid. Her kan et tankevækkende eller sigende citat eller måske et særligt motiv hjælpe med at forkorte ventetiden.

Alt er muligt med wallstickers, det er kun fantasien, der sætter grænser. Med et vægklistermærke kan du altså skabe den helt rigtige stemning til lige netop dit rum.

Det udtryk du ønsker

Du kan få lige netop det udtryk, du ønsker, når du bestiller et vægklistermærke. Ønsker du dog et stort motiv, der måske fylder en hel væg, kan du tage et kig på vores fototapet. Her er det også muligt at bestille lige netop det motiv, design eller logo, som du vil have.

Er det hverken et design eller et logo, du skal bruge, men har du et billede, som du ønsker at få direkte op på din væg, laver vi også fotoklistermærker. Med et fotoklistermærke kan dit rum blive levende.

Selvom ordet wallsticker betyder klistermærke til væg, kan du selvfølgelig opsætte dit klistermærke på en hvilken som helst glat overflade. Du kan derfor også klistre det på eksempelvis skabe, døre og vinduer. Det giver uendelige muligheder for at dekorere og give genstande nyt liv.

Ønsker du at opsætte noget dekorativt på dine døre og vinduer, og er du ikke på udkig efter et motiv, men måske noget afskærmende, er det muligvis vores selvklæbende folier, du skal se på.

Fælles for alle vores produkter er, at de kan tilpasses efter dit behov. Vi laver individuelle løsninger baseret på dine ønsker.

Når du sætter din wallsticker op

Før du sætter din wallsticker op, skal du rengøre den overflade, klistermærket skal sættes op på. For at få den bedste opsætning bør du sikre dig, at overfladen er både ren og tør. Vægklistermærker kan klistres på forskellige overflader, men jo mere jævn overfladen er, jo bedre bliver opsætningen.

Du skal som sagt hverken bruge søm eller skruer til monteringen af et klistermærke. Det er dog en god idé at anvende en skraber. Alternativt kan en lineal eller et hårdt plastikkort også gå an under opsætningen.

Når du har fundet din ønskede placering til din wallsticker, kan du med fordel markere med blyant på væggen, hvor den skal sidde. Et godt tip er at bruge et vaterpas til dette, så du sikrer dig, at dit vægklistermærke kommer til at sidde helt lige.

Et andet godt tip er, at det kan være en fordel at være to til monteringen. Derudover er det en god idé at arbejde langsomt med opsætningen, så du sikrer dig, at placering og form er snorlige.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere, eller hvis du har et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Fandt du ikke den løsning, du har brug for, kan du tage et kig på vores fotoklistermærke, fototapet eller selvklæbende folier. Måske finder du her lige netop det, du søger.

Titel

Go to Top