Om M2Print

M2 print en del af et veletableret skilte- og reklamefirma som for at øge markedsandel derfor tilbyder websalg til levering i hele Danmark og ikke mindst Sverige, Norge og Tyskland. Vi har så mange super gode produkter og rigtig mange løsninger til markedets skarpeste priser.

Vi har ekstremt fokus på vores kunders behov og gør hvad vi kan for at vores kunders ønsker bliver opfyldt. Vi har sammensat et fantastisk godt team af medarbejdere som gør at vores produkter og vores kundeservice er helt unik. Vi vil gøre hvad vi kan for hjælpe vores kunder med at komme sikkert i mål.

Vi har nedsat den normale leveringstid til 6-8 arbejdsdage, dog kan vi med vores store egenproduktion i flere tilfælde ofte levere fra dag til dag. Vi kan derfor med stolthed sige at vi har dansk produktion og at vi holder hvad vi lover vores kunder.

Hvor end teknologien er udviklet tilstrækkeligt gør vi hvad vi kan for at holde vores maskinpark opdateret således at vi producerer så miljøvenligt som muligt alt efter hvilken type produkt der produceres.