Skabeloner og info vedr. filformater

M2 Print er baseret på online løsninger, hvilket vil sige at du selv står for den grafiske opsætning.

Filerne uploades ved bestilling som en trykklar PDF, med det grafiske design du ønsker. Det er vigtigt at der ikke er beskæring på dit design med mindre andet er angivet, da beskæringsmærker ofte medfører et større spild hvilket vi gerne vil minimere blandt andet af hensyn til miljøet.

-på den måde kan vi holde vores fokus i produktionen og dermed kan vi hurtigst muligt levere dine tryksager i bedste kvalitet

Hvad er en trykklar fil?
En trykklar PDF, er den filtype du skal uploade. Det er vigtigt at filen opfylder følgende krav, for at vi kan producere dit design optimalt.

1: PDF format: Der kan kun uploades almindelige PDF-filer tilknyttet vores ordre, da det er denne filtype vi anvender når vi skal producere. Det er helt okay at fremsende filer i eksempelvis 50%, så skalerer vi op i den bestilte størrelse, hav blot i mente at opløsningen på billeder i sådanne tilfælde skal være højere. Såfremt det er muligt, gem gerne i et ældre PDF format, dette minimerer grafikfejl.

2: Opløsning: For at opnå en god kvalitet på dit produkt, er det vigtigt at du har en god opløsning på billeder eller lignende i dit dokument.. Vi anbefaler derfor disse dpi (Dots per inch) til følgende formater:
– Op til 50×70 cm 150-200 dpi
– Op til100x150cm: 100-150dpi
– Op til 150×300 cm: 50-100ppi
– Ved større designs over eksempelvis 300x300cm er det godt med 50dpi

3: Farver: Vores maskiner producerer i CMYK-farver, derfor er det vigtigt at filen kun bliver leveret i CMYK og ikke RGB eller Pantone farver. Skulle designs alligevel blive leveret i et af disse farverum, garantere vi ikke at farverne bliver som forventet. Derfor anbefaler vi at der altid arbejdes i CMYK.

4: Beskæring: Med mindre andet tydeligt er angivet, så ser vi gerne at designfiler fremsendes uden skæremærker. Disse mærker kan i nogle tilfælde skabe et unødvendigt spild.

Dråbe Small: Hent skabelon her

Dråbe Medium: Hent skabelon her

Dråbe Large: Hent skabelon her

Fjer Small: Hent skabelon her

Fjer Medium: Hent skabelon her

Fjer Large: Hent skabelon her

Firkant Small: Hent skabelon her

Firkant Medium: Hent skabelon her

Firkant Large: Hent skabelon her

100 x 200 cm: Hent skabelon her

120 x 200 cm: Hent skabelon her

85 x 200 cm: Hent skabelon her

2 x 3 meter: Hent skabelon her

3 x 3 meter: Hent skabelon her

3 x 4,5 meter: Hent skabelon her

3 x 6 meter: Hent skabelon her

2 x 3 meter: Hent skabelon her

3 x 3 meter: Hent skabelon her

3 x 4 meter: Hent skabelon her

3 x 5 meter: Hent skabelon her