Fototapet

125,00 Kr. - 800,00 Kr. / m2

Leveringstid: 6-8 hverdage

Total Areal (m2)
Product Price

(maks filstørrelse 1 GB)

Brug for grafisk assistance eller hjælp?

Beskrivelse

Med et fototapet kan du ændre stemningen i ethvert lokale.

Med et kreativt og personligt design kan man få en væg til at fremstå super flot og farverig. Vi har de bedste priser og et super godt produkt som er behandlet så overfladen kan holde farven i mange år.

Det er kun fantasien som sætter grænser om der er tale om et billede af en magisk skov, skyline over en storby eller en form for tema, hvilket gør vores tapetløsning helt unik og at du får uendelige muligheder for at designe dine vægge.

Der er her tale om helt individuelle løsninger, hvilket betyder at du enten selv skal komme med et trykklart motiv eller alternativt kan du vælge at gøre brug af vores grafiker som kan hjælpe dig frem til den helt rigtige løsning.

Vores photowalls er miljøvenlige PVC frie materialer som ydermere er brandgodkendte. Endvidere er tapetet åndbart, hvilket betyder at tapetet ved almindelig brug, ikke forårsager svamp eller råd.

Her er en sikker løsning som er let at montere og som kan pryde ethvert lokale. Vi producerer tapet både til private og erhverv.

Billedet til en fotovæg bør som minimum være 150 DPI, gerne højere

For at opnå optimale samarbejdsvilkår for vores grafiker skal du kunne fremsende mål på det areal som skal dekoreres.

Før du går i gang skal du sikre dig at overfladen er ren og glat. Brug en malerulle til at påføre tapetklister på væggen i et jævnt lag, herefter monteres tapetbanerne enkeltvis med et overlap på 1 cm. Ved hjælp af malerrullen kan man med fordel udjævne buler således tapetet strammes helt ud. Alternativt kan man anvende en blød kost. Det er vigtigt at tapetbanerne opsættes mens klæbemassen er våd. Når du har sikret dig at motivet sider som det skal, afskæres overskydende materiale med en meget skarp kniv, herefter aftørres overskydende lim og når det opsatte tapet er helt tør, kan man fjerne det sidste tynde lag af tapetklister med en let fugtig klud. Har du ikke selv mod på at give dig i kast med opsætningen af vores printede tapet, så kan du helt sikkert hente hjælp med opsætningen ved den lokale malermester.

Har du mod på selv at opsætte fototapeten, så kan tapetklister og det værktøj som du skal bruge købes i det lokale byggemarked.

Titel

Go to Top